about

juwelen maken: mijn passie, my guilty pleasure.

unieke ontwerpen in pure materialen: Sterling zilver, goud, glas en natuurstenen. daarnaast combineer ik deze ook graag met andere materialen zoals hars, hout en veel meer, om zo tot originele creaties te komen. 

ook voor herstellingen kan je bij mij terecht: ringen verkleinen of vergroten, oorbellen oppoetsen, parels herkleven, wit goud weer laten schitteren, stenen of zetkasten die aan vervanging toe zijn, de armband van oma opnieuw laten blinken,... kom gerust langs!

heb je ergens gouden juwelen liggen die je niet meer draagt: jammer!! of toch niet... samen kunnen we kijken of we dit goud nieuw leven kunnen inblazen door in onderling overleg een origineel juweel te ontwerpen. juwelen dienen om gedragen te worden en om blij van te worden, niet om in een schuif te liggen. 

trouwen?! op zoek naar ringen?! allereerst: proficiat!! geniet van de liefde!!
en wat is er mooier dan die liefde te bezegelen met gepersonaliseerde ringen. een ring voor het leven. een ring die je doet herinneren aan die mooie dag, en aan je grote liefde. ook hier is veel mogelijk: zilver, goud, diamant, kleurstenen, parels,... alles kan! 
naast trouwringen kunnen we natuurlijk ook kijken voor mooie bruidsjuwelen zoals een collier, oorbellen of armband, om de bruid te laten schitteren op haar speciale dag!
ook voor de grote vraag vooraf kan u bij mij terecht. een verlovingsring kiezen.. spannend... laat ons samen zoeken naar de juiste ring voor uw aanstaande. ik begeleid u graag naar de juiste keuze. 

ik werk enkel met gecertifieerde leveranciers. goud wordt gewonnen in mijnen waar milieu, veiligheid en goede arbeidsomstandigheden hoog in het vaandel gedragen worden. diamanten komen uit conflict-vrije gebieden.

graag neem ik samen met u tijd om samen tot een persoonlijke creatie te komen. mijn hoofddoel is mensen gelukkig maken. dit kan met een juweel voor jezelf, ringen voor uw partner en u, een cadeautje voor de jonge communicant of voor een lentefeest, maar eveneens met een uniek asjuweel. de herinnering aan een overledene door middel van een juweel kan ook mooi zijn, en iemand gelukkig maken op zijn eigen manier. 

voor alle vragen, opmerkingen, ... gebruik het formulier hieronder en ik neem zo snel mogelijk contact op met u. alvast bedankt voor het vertrouwen. 


 

9BDF3C56-CF8A-44FB-AAAA-96BFAD6D8861.JPG

the creative adult is the child who survived...

x

Contact us

name *
name